Leon inhuren

Finale

Als het mij lukt om 1100 mensen mee te krijgen een avontuur in... dan kan ik spreken. Dat durf ik gerust zo te stellen. En als ik een onwillige en conservatieve Beierse gemeente over kan halen iets te doen waar zij geen zin in hebben... dan kan ik overtuigen. Ja. En iets vertellen over hoe dat werkt.

Als bevelvoerend documentairemaker hahaha.

Als documentairemaker heb ik vaak geïnterviewd. Als muzikant, maker en praatprogrammagast ben ik vaak geïnterviewd. Ik heb honderden keren in mijn eentje tegenover publiek gestaan. Dus misschien zou je iets aan mij of Mondo Leone kunnen hebben. Voor een gastles, masterclass (bij mij of bij jou) of een ander leuk plan waarvan we nu nog niet weten hoe dat heet.

'Gelijk oversteken'-zakjes na de Meesterklas Vertellen.

Het pure journalistieke interview heeft mij nooit zo geïnteresseerd. Politici en bestuurders vind ik nogal oninteressant omdat zij economisch en taktisch met de waarheid omspringen en bezig zijn met het spelen van een rol en het brengen van een boodschap. Dus voor vraaggesprekken waarbij de een probeert de ander iets te ontfutselen moet je weer niet bij mij zijn. Voor gesprekken en bijeenkomsten waarbij mensen zich op hun gemak voelen en waar verbinding gezocht wordt juist weer wel.

Ik hoor het wel.

info@mondoleone.nl