Leon inhuren

Zelfportret als zoutvaatje

Zelfportret als zoutvaatje. Nu ik er over nadenk, misschien nog niet zo slecht, op deze plek. Omdat ik echt denk dat ik, net zoals een snufje zout, iets toe zou kunnen voegen aan diverse 'dissen'.

Maar wees gerust. Ik vind mezelf heus niet fantastisch, dus doe ik, ter verhoging van de feestvreugde er nog maar een zelfportret bij, deze keer als gebakken ei:

Zelfportret als gebakken ei

Sprekend. Toch... zonder gekheid...

Als het mij lukt om 1100 mensen mee te krijgen een avontuur in... dan kan ik spreken. Dat durf ik gerust zo te stellen. En als ik een onwillige en conservatieve Beierse gemeente over kan halen iets te doen waar zij geen zin in hebben... dan kan ik overtuigen. Ja. En iets vertellen over hoe dat werkt.

Finale

Als documentairemaker heb ik vaak geïnterviewd. Als muzikant, maker en praatprogrammagast ben ik vaak geïnterviewd. Ik heb honderden keren in mijn eentje tegenover publiek gestaan. Dus misschien zou je iets aan mij of Mondo Leone kunnen hebben. Voor een gastles, masterclass (bij mij of bij jou), dagvoorzitterschap of een ander leuk plan waarvan we nu nog niet weten hoe dat heet.

Het pure journalistieke interview heeft mij nooit zo geïnteresseerd. Politici en bestuurders vind ik nogal oninteressant omdat zij economisch en taktisch met de waarheid omspringen en bezig zijn met het spelen van een rol en het brengen van een boodschap. Dus voor vraaggesprekken waarbij de een probeert de ander iets te ontfutselen moet je weer niet bij mij zijn. Voor gesprekken en bijeenkomsten waarbij mensen zich op hun gemak voelen en waar verbinding gezocht wordt juist weer wel. 

Ik hoor het wel. 

info@mondoleone.nl