Keynote speaker

Het slotakkoord van het schatgraafavontuur


Als een gebraden haan / blije kip temidden van alle mensen die een groot avontuur mogelijk hebben gemaakt. In de zaal de 1100 mensen die ieder 50 euro betaald hebben om een groot gat in de straat in Beieren mogelijk te maken, op het podium de geologen, bommenzoekers, de Beierse aannemer, Duitse advocaat, mijn dierbare medewerkers en muzikanten.

Keynote speaker op 'Sustainable MBA in one day'


Het slotbeeld van het congres 'Sustainable MBA in one day' met op de achtergrond het slotbeeld van 'De Schat van Mondo Leone'. Het verhaal had als rode draad door de dag gefungeerd.

Recensie keynote speaker


Blog van Elise Vonk

Ik vind het stom om mezelf op dit punt op de borst te slaan, maar mensen blijken inspirerend te vinden wat ik doe. Terwijl ik eigenlijk gewoon doe wat ik leuk vind. Verschil met de meeste 'gewone' mensen is daarbij misschien wel dat ik daarbij heel ver ga. Dat kan in het groot, zoals hierboven, waarbij ik heel veel mensen meekreeg. Of heel klein. Het is allebei fantastisch om te doen (al ging ik aan het bovenstaande verhaal wel bijna failliet, waar ik vervolgens wel weer op een bijzondere manier uitkwam).

Keynote speaker met 'De Schat van Mondo Leone'


Inmiddels heb ik als keynote speaker gestaan op het jaarlijks congres van de Nederlandse Vereniging van Letselschade Advocaten, het congres 'Geld en Gedrag' van het NIBUD, de nieuwjaarsbijeenkomst van Beeld&Geluid en die van het FNV, Inspiratiedag Omgevingsdienst Regio Nijmegen, teamdag voor het kader van de marechaussee, het kennisfestival van de Fontys Hogeschool, het kwaliteitscongres van het Gerechtshof Den Bosch, Climate Comedy Night, kick-off collegereeks over verhalen vertellen van de HKU, de opening van de tentoonstelling: 'De oorlog die bleef' van het Nationaal Archief

Tweets over management / leiderschapsconferentie

Verwondering, stilstaan bij wat je bijzonder vind en vervolgens op avontuur gaan is wat ik doe. En wat ik graag deel en vermenigvuldig door het te laten zien of erover te vertellen. Mensen zien mijn verhalen als prikkelende metaforen. Het zijn geen gelikte praatjes, geen boekenwijsheden. Ik zal echt en mezelf zijn. Warts and all zoals de Amerikanen zeggen.

Dat kan op allerlei manieren en allerlei namen hebben. Gastdocent, inspirerend spreker of 'brainy entertainment'. Of mischien verzinnen we wel iets heel anders.

info@mondoleone.nl