De S van Site


Een wiebelige S. Verkeerd om / achterstevoren geschreven, begonnen bij het einde. 

Hoewel mijn sterrenbeeld tweeling is, heb ik drie handschriften. Een kriebelige variant (die ik ook netjes kan doen) sinds de lagere school, een strakke sinds mijn (afgebroken) studie landschapsarchitectuur - waarbij je een handschrift moest hebben dat op een meter leesbaar is, als je presenteert - en deze wiebelige sinds de vierde Mondo Leone CD 'Voor jou van mij'. Daarnaast bestaat er een heus 'mondo-sans' font. Een Mondo Leone lettertype wat je op de CD's, drukwerk en deze site vindt. Dat is ontworpen door SYB.

Ik beschouw de mondo-site als de digitale variant van Mondo Leone en de Site Show moet de huiskamervariant van deze site worden. Beetje van alles wat. Nieuwe plannen, liedjes, inspirerende gedachtes en avonturen. Tikkie-takkie met ingezonden beelden, ruimte voor dialoog en vooral een gezellig samenzijn. Op de laatste zondag van de maand.

Bij de site-show wil ik dieper ingaan op een aantal dingen die op de site staan, zoals dagboekstukjes. Als er iets is waar jij graag wat meer van zou willen weten, laat het horen. Wie weet zal ik je ook een paar Utrechtse Kabouters laten zien in de buurt van het Hoofdgebouwtje. 


Deze heeft het zelfs tot op het museum geschopt.