Aha, daar ben je

Aha

Heel goed, je hebt geklikt op een willekeurige foto. Eerlijk gezegd kijk ik op deze foto om omdat mijn goede vriend Marcel stiekem een foto van mij probeerde te maken, maar mijn fototoestel stond op zelfontspanner en begon te piepen.

Maar goed. Je hebt geklikt en bent hier terecht gekomen. Zo zijn er nog veel meer links en dwarsverbanden te vinden op deze site. Je kunt gewoon ronddwalen. Vooral in het dagboekgedeelte (is nog lang niet overgezet van de oude naar deze nieuwe site en zal uiteindelijk meer dan 800 bijdrages gaan tellen) zal veel te vinden zijn. Ik ben niet heel erg bezig met de actualiteit en nieuws. Het voordeel daarvan is dat veel best tijdloos blijft.

Een voorbeeld van een dagboekverhaal vind je als je op de kauwgum klikt:

Kauwgum

Als je het leuk vindt om nog dieper in de materie te gaan dan kun je Clublid worden. Dat kost niks en verplicht tot niks en dan word je af en toe uitgenodigd voor leuke dingen en probeersels.

Daarnaast kon je in het verleden 'Verwonderling' worden. Dan schreef je je in bij het Instituut voor Verwondering en kreeg je van alles. Onder andere iedere week een inspirerend bericht (en toegang tot een enorm geheim gedeelte op deze site en opdrachten en muziek). Op dit moment doe ik dit niet meer. Ik heb een ander plannetje. Maar mocht je leuk vinden om te lezen waar ik toen mee bezig was dan vind je een voorbeeld als je op het steentje klikt.

Steentje

Ach weet je wat? Omdat je zo nieuwgierig was geef ik je ook een liedje cadeau. Mensen die meedoen met het Instituut voor Verwondering hebben dit ook gekregen. Door mee te doen krijg je eigenlijk ook een soort CD. Maar dan anders. Liedjes ingebed in verhalen en ideeën. Klik hier.