De verhalen komen terugDierbare dingen.

Mijn verzaagde prijs (voorheen 'Het Gouden Beeld' nu 'Gouden Randjes'), een 'kapotgeklapte' ring. Iemand had bij een optreden zo hard geklapt dat haar ring het begaf. Een soort 'Gouden Randje' dat ik van een student heb gekregen. Een kapotgezaagde medaille, de 3e prijs skippyballen die hij als kind gewonnen had, met daar achterop gegraveerd: 'Mondo Leone makes the world more beautiful'. En daaronder mijn kleine verzameling gekleurde biljartballen. Met de rode biljartbal waar Elvis misschien mee heeft gespeeld. Echt.

Het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering wordt weer omgebouwd van een livestreamstudio naar een plek voor echte mensen. Eindelijk.

De spullen komen terug. De verhalen hangen weer in de lucht.


De stoelen ook nog, in mijn werkruimte, die komen volgende week.

In december zijn er een aantal optredens. Ze zijn allemaal besloten. Maar sommige zijn voor leden van Club Mondo Leone. Als je daar nog geen lid van bent kun je dat - gratis - worden. Stuur een mail naar club@mondoleone.nl