Rondo Leone


Plattegrond van Utrecht met Cadeautjeshoofd


Woensdag 20 april start een nieuwe reeks van 20 korte filmpjes / liedjes / verhalen met als titel: Rondo Leone. 

10 weken lang, dus twee filmpjes per week. Een op woensdag en een op zaterdag.

Ik kan nogal goed stilstaan bij dingen waar andere mensen (op het eerste gezicht waarschijnlijk totaal terecht) straal aan voorbijlopen. Dat stilstaan en vervolgens op onderzoek gaan leidt tot van alles. 

In 'Rondo Leone' ga ik dat doen bij dingen in mijn directe omgeving. In Utrecht dus. In de hoop dat dit ook anderen inspireert tot meer stilstaan en vol verwondering kijken naar de wereld om ons heen. En tot opsturen van fotootjes (of wat dan ook) naar mij waar ik dan weer op reageer. 

Het wordt dus interactief. 

Kinderspeurtocht


Vertrekkend bij details uit Utrecht, maar we kunnen, zeker ook door de reacties, overal uit komen.

En van die kinderspeurtochten met opdrachten heb ik er meer gezien op straat:

Andere kinderspeurtocht


Misschien jij ook. 

Maar ik weet ook een heel bijzondere paardebloem te staan. Misschien jij ook, maar dan heel ergens anders. Of waar iets gestolen is wat op zich ook weer mooi is. Dat weet je niet denk ik. Want het is echt weg. We zullen zien.

Het wordt een pleidooi om met veel plezier om je heen te kijken.

Wil je meedoen?

Maak voor 20 april 20 euro (want de gids moet ook eten) over naar NL 79 RABO 0394 5702 86 tnv LJGP Giesen en stuur een email naar info@instituutvoorverwondering.nl als je dat gedaan hebt waarin je een deel van je rekeningnummer vermeldt. Dan ben je van de partij bij deze kijkfeestvreugdeverhogende virtuele stadswandeling.