IllusieNee, dat zie je goed. Dat zit verkeerd.

Dingen goed zien is een kunst. Vooral als het om jezelf gaat. Het is niet voor niks dat ik ooit een bandje wilde beginnen met de naam: 'Napoleon Giesen en de professionele hulp'.

Maar wat ben ik blij dat ik in elk geval één ding goed gezien heb. En niet gebouwd heb op het dunne ijs van de versoepelde corona-maatregelen. Dat er nu zoiets bestaat als de Moby Dick Leesclub. Die geheim is, vandaar dat jij er misschien niet van gehoord hebt. Maar mocht je er wel van gehoord hebben dan is het misschien goed om te weten dat je er nog steeds lid van kunt worden. We zijn ongeveer halverwege het verhaal en je kunt ons nog gemakkelijk inhalen. Krijg je iedere thuiswerkdag toch nog iets spannends.

Stuur dan een mail naar info@verhalenbouw.nl

Voor wie dit allemaal te cryptisch is, maar die wel graag meer wil weten van Mondo Leone projecten dan is het misschien een idee om lid te worden van Club Mondo Leone (gratis en verplicht tot niets). Dat kan door een mail te sturen naar club@mondoleone.nl of door je beneden aan de pagina aan te melden.