Alleen samen maar dan andersStilleven. 

Is dat niet wat we nu allemaal op de een of andere manier doen?

Stilleven. Het ongeopende pakket met 100 posters voor de voorstelling die ik op 28 april in de Stadsschouwburg zou doen En de ukelele, ooit gekocht op Kona, het grote eiland van Hawaii. En onlangs gebruikt voor een liedje in de Quarantaine Club

Voor mij dé verrassing van de laatste jaren. Wie had gedacht dat het zo zou werken? 'Alleen samen', maar dan anders. Mijn verhalen en liedjes blijken echt een functie te hebben. Mensen hebben ze nodig. Dat is niet niks om mee te mogen maken. Wat reacties:

Wat ontzettend leuk is dit. Lonneke
Dank voor deze dagelijkse momentjes die je stuurt. Ze zijn vaak het eerste niet-corona gerelateerde dat ik onder ogen krijg die dag. En ze houden me mens in alles wat er nu gebeurt. Sanne (verpleeghuisarts)
Joepie!!!Van deze reis word ik heel.Blij! Inna
Traantje gelaten, schitterend! Kees
Dit soort tastbare herinneringen zijn precies de dingen die een mens nodig heeft om er weer bovenop te komen. Daarom vind ik het zo mooi dat je dit in deze gekke tijd met ons deelt. Het geeft zelfs mij een beetje extra houvast. Kun je nagaan. Youp
Hahaaa! Wat ben je toch een leukerd. Dank voor al het fraais tot nu toe. Ik kijk nu al weer uit naar morgen. Margot 
Ik kijk elke dag weer uit naar je liedje en tekst. Zo leuk. Jeanne
Jouw verhalen en dus je heerlijke manier van kijken hebben mij uitgedaagd om weer haiku’s te gaan maken. Marjan

Dus.

Als de 40 dagen vol zijn heb ik dus een pakketje berichten (met steeds bijpassende liedjes) waar mensen iets aan blijken te hebben in deze dorre tijden van sociaal en cultureel isolement.

Op 22 april doe ik deze hele reeks opnieuw (dus tot 31 mei). Waar nodig geactualiseerd. Maar dat hoeft nauwelijks omdat de kracht juist is dat niet actueel is, maar tijdloos. 

Als je mee doet krijg je om 17:00 uur iedere dag iets heel anders, om je zinnen even te verzetten. Het kost 1 euro per dag, dus 40 euro.

... En dat ik van een diner van 40 euro nu echt al wel de smaak kwijt was geweest. Waar voor je geld! Co

Stuur een mail naar info@instituutvoorverwondering.nl en ik leg uit hoe het werkt.