Van tikkie getakt


Rob neemt een Tikkie-Takkie foto.

Het is het antwoord op de foto die ik gemaakt heb:

Gisteren hebben we voor het eerst de Grote (maar in dat geval kleine) Tikkie-Takkie show gedaan, tijdens een avond waarbij het ging over de omgevingsvisie voor de binnenstad Utrecht voor 2040. Bij de Tikkie-Takkie show doen wij een soort estafette met fotootjes. Foto's van dingen die ons opvallen. Rob en ik blijken allebei goed stil te kunnen staan bij zaken waar anderen aan voorbij lopen. En kunnen zo, samen met het publiek van de ene verbazing in de andere vallen.

Tikkie-takkie slaat op het voetbal van Barcelona, met snelle een-tweetjes. We weten dat Ajax beter is natuurlijk.

Yours truly en Rob.

Ik maakte me van tevoren een beetje zorgen of de serieuze gemeente mensen zouden denken dat wij van tikkie getakt waren. Maar dat viel reuze mee. Sterker nog, ze haakten vrolijk in.

Morgen doen we de grote variant, in het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering. Met inzendingen van mensen die ook 'Het Oog van Utrecht' hebben gelopen.

Het oog van Utrecht

Morgen zit vol, maar als je dit leuk lijkt is het misschien een idee om lid te worden van Club Mondo Leone (zie beneden of stuur een mail naar club@mondoleone.nl), dan word je van de volgende Tikkie-Takkie situatie op de hoogte gebracht.