Tikkie Takkie


Ik moest een zelfportretje maken als aankondiging van de Grote Tikkie Takkie Show die Rob van Dam en ik binnenkort gaan houden. Eerst kort op een kick-off avond van de gemeente Utrecht en daarna lang in het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering.

Terwijl ik uit zat te zoeken hoe dat moest filmde ik per ongeluk mijn ogen. Ik bedoelde een foto, maar vandaar het play knopje.

Daarna maakte ik een zelfportret (me, myselfie and... ai). Waarna Rob ook een zelfportret maakte.

Een duidelijke Tikkie Takkie situatie. De een ziet en fotografeert iets waarna de ander met een antwoord komt. Een soort van beeld-tennis waarbij we proberen een zo lang en leuk mogelijke rally te maken. Let's play!

Een show vol verwondering en kijkplezier om en over schijnbaar gewone dingen.

Rob zag bijvoorbeeld een regenpijp-vervolgstuk dat op een midgetgolfbaan lijkt.

Tikkie!

Ik zag een iets moeilijkere midgetgolf-uitdaging.

Takkie!

Reserveren gaat via info@instituutvoorverwondering.nl