Nieuwe toepassingen


Het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering in een nieuwe rol. Het 'Center for People and Buildings' uit Delft hield er een inspiratie / onderlinge discussie dag, gelardeerd met Mondo Leone 'prikkels' (live-muziek-filmpjes, gedachten en vragen).

Ze schreven er een blogje over.

Een 'gelijk oversteken' loonzakje met opmerkingen naar aanleiding van de Meesterklas Vertellen

Verder fungeerde het Hoofdgebouwtje laatst voor het eerst als 'denkbeeldig klaslokaal'. De 'Denkbeeldige School' (het blijft leuk om namen te verzinnen) hield er een Meesterklas Vertellen, waarbij aan de hand van mijn rijkste verhaal - 'De Schat van Mondo Leone' - het verhaal én de verteller uit elkaar werden gehaald.

Ik heb een heuse syllabus - 'Mijn mond voorbij' - geschreven vol blunders, duur betaalde inzichten en tips.

De tweede meesterklas zit vol, ik hou een derde. Op 14 april. Van 14:00 tot 17:00 uur. Reserveren gaat via: info@instituutvoorverwondering.nl

Zondag 10 maart om 16:00 uur is er een half nieuwe toepassing. Dan gaat een verrassingsvoorprogramma (waar een verhaal aan vast zit) spelen voordat ik nieuwe liedjes zal spelen en zal vertellen over nieuwe projecten. Daarvoor kun je reserveren via info@mondoleone.nl