Ehhh...


Foto's: Eric Brinkhorst

Ik speel graag en gelukkig geregeld in huiskamers.

Wat ik doe zie ik niet zozeer als een optreden of een show maar meer als een ontmoeting. En dan is ook leuk als de ander af en toe iets terugzegt. Dit gebeurt in een grote zaal zeker niet, maar in een kleine setting soms wel.

Al maakt wat mensen zeggen mij ook wel eens verlegen. Naar aanleiding van dit optreden schreef Attie die het georganiseerd had:

Weet jíj wie er achter de utrechtse kabouter ’graffiti’ zit...? (ik niet red.) En welke man het geluid van de de treintoeter in Amerika ’gecomponeerd’ heeft? Ik weet het nu want… Leon Giesen (NL orgineelste filmmaker, muzikant en verhalenverteller) troubadour 3.0, gaf na de Kick-off van het Jeugdfonds Sport en Cultuur een onvergetelijke afterparty bij DE LIJN in Hengelo. Leon Giesen is verhalen ’chaser’ en verpakt ongelooflijke verhalen met beeld en muziek. Hartstochtelijk en onbedwingbaar nieuwsgierig gaat hij op avontuur in de wereld van alledag.

Dank en graag gedaan tegelijkertijd.

Ik speel binnenkort ook in Mondo's eigen huiskamer: Het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering, in Utrecht. Op 30 nov, 1 en 2 december. Zie agenda.