De meter van SeppDit is Sepp, de mentor van mijn Beierse aannemer Flori, bezig met het boren van drie diepe gaten in het asfalt in Mittenwald, tijdens Mondo Leone's schatgraafavontuur.

Ik heb van Sepp de meter cadeau gekregen.

Foto: Peter Kortleve

Hier staat hij in de voorgrond. Ik gebruik hem als aanwijsstok tijdens het verhaal van De Schat van Mondo Leone (pas op, de link bevat spoilers).

Op deze foto ben ik net bezig met het liedje M. Het liefdesliedje (naar aanleiding van een ansichtkaart) dat uiteindelijk leidde tot een enorm gat in de straat in Beieren.

In bovenstaand geval vertelde ik het verhaal tijdens een optreden in een atelier in Deventer. Maar de laatste tijd gebeurt dat op allerlei plaatsen. Zoals op 'Sustainable MBA in one Day'. Het blijkt een spannend (en hilarisch weliswaar, maar toch) voorbeeld van leiderschap te zijn. Wie had dat gedacht.