Oog-schaduwOp 3 september doe ik mee aan het Uitfeest in Utrecht. Dan gaan de deuren van 'Het Hoofdgebouw van het Instituut voor Verwondering' open en zal ik ieder heel uur wat spelen en vertellen voor wie wil.

In de aanloop naar deze culturele zondag toe wordt een aantal mensen die meedoen gevraagd wat zij doen op een 'gewone zondag'. Ook ik. In mijn geval is dat hetzelfde als alle dagen. Maar goed, mijn stukje staat hier. Daarvoor moest ik een foto aanleveren van mij op die (gister)ochtend en dat werd bovenstaand selfie-portretje, tussen de schaapjes van het Daalsepark bij mij om de hoek, met oog-schaduw.

De telefoon voor de zon werd uit nood geboren. Anders zag ik niks. Maar toen ik het resultaat zag dacht ik hé... een soort ooglapje... een schaduwmasker!

Een beetje als je weet wel. Toch?