Pims muziek


Wipneus en Pim

Goede vriend Marcel en ik noemen elkaar wel vaker Wipneus en Pim. Naar de twee kabouters uit onze jeugd die samen op avontuur gaan. Marcel heet van achter Prins, dus hij is Prins Wipneus en ik ben dan zijn vriendje Pim. 

Al het serieuze Mondo Leone camerawerk is door Marcel gedaan.

Wipneus en Pim

Van Marcel is nu een driedelige documentaireserie op TV getiteld 'Daarom ben ik hier'. Over het Nederlandse beeld van Israël. Hoe dat veranderde van liefdesbaby naar paria. Zondagavond is het derde en laatste deel te zien. 

Marcel had mij gevraagd om muziek te maken. Omdat ik het druk had met mijn Baarnse avontuur en niet kon garanderen dat ik het af zou krijgen heb ik nee gezegd. Wel twee keer. Best knap voor een Limburger. Maar Marcel hield vol en ik heb het toch gedaan.

En afgekregen. Pff.

Op een thema ben ik eerlijk gezegd best trots.

Als je op de ukelele klikt hoor je het. 

 

 

Ukelele

 

 

 

En als je nog een anecdote wil horen over hoe mijn Limburgse roots mij parten speelden bij het maken van deze muziek dan vind je die hier.