Mijn realiteit


1 fout

Gezien op de wc op de kunstacademie.

Ik weet niet of er niet meer dan 1 fout in deze uitspraak staat.

Waarneming van mijn realiteit? Een realiteit neemt toch niet waar? Misschien bedoelt de schrijver dezes dat hij of zij slechts een idee in mijn hoofd is. Ik wou dat het zo was. Dan zou ik andere mensen bedenken.

Een paar waarnemingen (van de werkelijkheid) die ik niet bedacht heb.

X marks the spot

X marks the spot, om de hoek.

Het bos in het hoofd

In Parijs op de muur. Het bos van mijn Gevoelens...

Gaten in de coniferenhaag

En dit beeld. Ook niet bedacht. Bij mijn ouders zijn mysterieuze gaten in de coniferenhaag achter het huis, verschenen.

Ze hoorden ook stemmen. De gaten zijn niet helemaal door de heg heen.

Gat

De takken zijn geknakt.

Als ik dan toch aan het denken ga dan is mijn theorie is dat een stelletje heeft staan vrijen tegen de haag (omdat daar nou eenmaal in hun realiteit het kruis stond dat de beste plek aan gaf) en op een gegeven moment (toen zij door de bomen van hun Gevoelens het bos niet meer konden zien.. en het evenwicht verloren ging) krak! In de coniferen is gevallen. Hij of zij (ik denk zij) heeft nog geprobeerd zich vast te grijpen (boven het hoofd) en daarbij takken geknakt. Ook is een stap naar schteren gezet waardoor ook beneden een gat is ontstaan.

Zou het werkelijk?

In mijn realiteit zijn dergelijke dingen wel degelijk gebeurd.

Vroeger. Toen ik nog spreuken op de wc schreef.