Mediapark


Oude parkeerplaats 3fm

Ik was gisteren voor het eerst sinds heeel lange tijd weer eens in het mediapark in Hilversum. Ik ben er in de tussentijd wel geweest als liedjesman of kale gast bij Mike en Thomas, maar nu was ik er weer eens als programmamaker. Om een plan voor te stellen bij de VPRO. Daarover later hopelijk meer. 

Vroeger was ik vaak bij de VPRO en de NPS. Maar sinds de moord op Fortuyn werd daar alles anders. Je kon het terrein niet meer op zonder pasje of uitnodiging. Dus even een kroket bij de VPRO gaan eten, dat ging niet meer. Het is de laatste tijd weer wat opener. Maar zomaar een kroket is voor altijd voorbij.

Het was alsof ik een vorig leven binnenliep. Als geest op bezoek. In laag winters licht. Ik zag dat er gewerkt werd aan het oude 3fm gebouw en ging even kijken op de parkeerplaats aan de achterkant. Daar waar Pim Fortuyn doodgeschoten is. Ik dacht dat er een gedenksteen was. Maar die heb ik niet gezien.

Spoor

Handschoen

Lus

Dat daarover later hopelijk meer is niks geworden. De VPRO en de NTR wilden Mondo Leone niet op TV brengen waardoor ik nog meer mijn eigen weg ben gegaan.