Wapenfeiten


Hier zie je de CD JIJ in de platenkast bij clublid Koen. Die CD heette niet alleen zo, maar met een beetje geluk leek hij ook echt op jou. Ik tekende de portretten van de eigenaren voor op de CD. En al zeg ik het zelf, deze lijkt echt best wel op Koen.


Mensen stuurden van alles op. Met duikbril, zoals je ziet, maar ook honden en katten en babies.


De leden van Club Mondo Leone hebben heel veel mogelijk gemaakt. Mondo Leone deed al aan crowdfunden voor ik wist dat dat zo heette.

De CD 'Open deuren naar geluk' is mogelijk gemaakt door 'Mondonateurs'

'Voor jou van mij' door 'Kadonateurs' (die kochten twee CD's eentje gaven ze weg)

en 'JIJ' door zogenaamde 'Meemakers' die ook bij de live opnames van de basissen waren.

Daarnaast hebben we de 40e verjaardag van Barry, mijn basgitaar, gevierd in de Grote zaal van Vredenburg. Ook het 'Feest van de meer dan duizend leden' was daar. Het slotfeest van het schatgraafavontuur (dat mogelijk gemaakt was door omgerekend 1100 schatkaarthouders) was in de Rode Doos in Utrecht. Die laatste twee shows waren met Herbie Flowers op de bas. Herbie heeft lang geleden 'Walk on the Wilde Side' van Lou Reed (en veel meer, onder andere Heroes van Bowie ook) gebast. Herbie kenden de clubleden ook van een eerder filmpje over basgitaar spelen. Net zoals ze een klein jongetje kenden van het filmpje 'Duiken'. Hij kwam zijn B-diploma laten zien. Jaja clubleden maken echt wel wat mee.

Er is een IenieminiMondo festival geweest. We hebben een Amerikaanse schrijver naar Nederland laten komen om een spreekbeurt te houden over zijn boek. Van alles. Verrassingsoptredens met speciale gasten. 

Daarnaast zijn er online projecten geweest. Die zijn er trouwens nog steeds.