Jouw huiskamer

Bij Amaro

Honderden keren heb ik al bij mensen thuis verteld en gespeeld en ik heb er nog lang geen genoeg van.

Leon in Haren

Veel meer dan in een cultuurkasteel, wat een schouwburg of theater toch is, passen mijn huis-, tuin- en keukenverhalen in huis, tuin en keuken.

Leon in Tilburg

Ze zijn niet als theater bedoeld, niet als podiumkunst.

Ze zijn bedoeld om te delen met mensen die ik in de ogen kan kijken.

Aan de keukentafel, of waar dan ook.

Zo heb ik gespeeld en verteld bij iemand die 80 werd (waar de kleinkinderen ook bij waren), maar ook 30e, 40e en 50e verjaardagen, op middelbare en lagere scholen, voor de leerlingen, maar laatst wilden de leraren ook, op trainingen van bedrijven of bedrijfsuitjes, verhuis- en verrassingsfeestjes, trouwpartijen maar ook de herdenking van een overleden vriend... op de bespreking van de kwartaalcijfers van een pensioenfonds maar ook op een bijeenkomst van de vereniging van arme mensen in de Flevopolder etceteretera. 

Leon in Leeuwarden

Voor de huiskamerconcerten heb ik een speciale betaal-constructie bedacht die ABCD heet: Ik kom A = Akoestisch, B = Besloten spelen voor 1 CD per persoon. Vanaf 30 personen. Zo'n CD kost je 15 euro per stuk. En dan kom ik voor niks spelen en vertellen. Ik reken alleen nog een reis-tijd vergoeding. Maar Mondo Leone zou zichzelf niet zijn als hier ook niet van afgeweken kan worden. Zeker omdat het hele begrip CD aan inflatie onderhevig is. Maar of er nou CD's bij komen kijken of niet, dit is wel de orde van grootte waaraan je moet denken.

Voor informatie stuur een email naar info@mondoleone.nl